Administratief medewerker P&O

Standplaats:
Gouda
Startdatum:
30.10.2017
Einddatum:
31.12.2017
Uren per week:
24

Gouda is wereldwijd bekend vanwege de Goudse kaas. Maar er valt veel meer te zeggen over deze bijzondere stad! 

Gouda is een historische stad met ruim 71.000 inwoners. Door haar ligging - midden in het Groene Hart, centraal in de Randstad en goed bereikbaar via de weg, het water en het spoor - heeft Gouda veel te bieden. En eveneens door de pittoreske straten met sfeervolle oude grachten, de prachtige Sint-Jan en de gezellige markt rondom het gotische Stadhuis, die jaarlijks meer dan 700.000 bezoekers uit binnen- en buitenland trekken. Gouda is niet alleen bekend vanwege de kaas, maar ook als de stad van stroopwafels, kaarsen en Erasmus. Als de stad van mooie evenementen, zoals het jaarlijkse terugkerende Gouda bij Kaarslicht, de Goudse Keramiekdagen en de Goudse Kaasmarkt. En als de stad met de unieke nieuwbouwwijk Westergouwe. Wie wil er nu niet voor zo'n mooie stad werken?

De gemeentelijke organisatie in Gouda kenmerkt zich door een open en informele cultuur, veel ruimte voor eigen inbreng en korte lijnen. In totaal werken er zo'n 475 mensen bij de gemeente Gouda, verdeeld over diverse afdelingen en projecten. De ambtelijke aansturing gebeurt via een drietal directieleden - een algemeen directeur en twee directeuren - in samenwerking met alle afdelingshoofden. Samen werken zij aan een wendbare en lerende organisatie, die lenig inspeelt op wat er in de stad leeft en gebeurt en waar mogelijk samen met inwoners, bedrijven of instellingen plannen maakt en realiseert. Een blik naar buiten, een flexibele opstelling en telkens de vraag blijven stellen of de goede dingen gebeuren, zijn daarbij onmisbare ingrediënten.

Wij zoeken een:
Medewerker HRM
Voor tijdelijke ondersteuning bij de uitvoering van de personeels- en salarisadministratie, voor 24 uur per week, te verdelen over 4 dagen. 

Werkzaamheden:

  • Verrichten van uitvoerende werkzaamheden op het gebied van rechtspositionele aangelegenheden
  • Zorgdragen voor een adequate personeels- en salarismutatieadministratie en voor de daaruit voortvloeiende voorlichting en informatieverstrekking, algemeen en individueel.
  • (Administratief) ondersteunen van de HR-adviseurs

Wij zoeken iemand die:

  • Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Communicatief vaardig is;
  • Accuraat werkt;
  • Een flexibele persoonlijkheid heeft;
  • Zelfstandig kan werken;
  • Enige kennis van ABP pensioenen heeft.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten